Wat doe ik?

Of beter gezegd, waar richt ik mij op? Bij mij staat één onderwerp altijd bovenaan; kwaliteitIn 2006 heb ik een bewuste keuze gemaakt om tijdens mijn HBO+ opleiding een keuzemodule te volgen op het gebied van kwaliteit. Ik ben sinds de start van Apo-Oars overtuigd van het feit dat kwaliteit in alle sectoren bovenaan moet staan, zeker binnen de pharmacie. Dit blijkt nu ook wel, getuige de steeds strenger wordende kwaliteitseisen.  Onder andere hierom, ben ik als lead auditor gecertificeerd ISO:9001 (2008 & 2015). Daarnaast heb ik in januari 2017 mijn VOL-VCA certificering behaald. 
 
Vanuit de basis als apothekersassistent, ben ik als proces begeleider of bijvoorbeeld als kwaliteitsmanager inzetbaar om processen in kaart te brengen en deze constant te verbeteren en optimaliseren. Door mijn werkzaamheden bij de Ommer apotheek, blijf ik ook op de vloer werkzaam als apothekersassistent en heb ik actuele kennis van zaken. Daarnaast ben ik KABIZ geregistreerd. 
 
Naast proces begeleiding, ben ik ook inzetbaar als interim-manager, bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschapsverlof of andere calamiteiten. Ook kan ik een onafhankelijke partij zijn bij beoordelingsgesprekken en verdere personeelsbegeleiding.
 
Ook ben ik inzetbaar als innovatief trainer, waarbij op innovatieve manier gekeken wordt naar de organisatie om zo probleemstukken op een unieke manier aan te pakken. Dit vertaald zich onder andere in op maat gemaakte trainingen waarbij ‘Gun je team een kado’ een sprekend voorbeeld is.